Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Na konci roka bol bez práce a v existenčnej kríze: Novej posile Arsenalu futbal zachránil kariéru aj úctu

LONDÝN - Nová posila Arsenalu Cohen Bramall asi ďakuje osudu, že mohol prestúpiť do londýnskeho klubu. S jeho budúcnosťou v živote to totiž nevyzeralo ružovo.
Zdroj: instagram.com/arsenal
Zdieľajte:

V siedmej lige v drese Hednesford Town sa mu síce na poste ľavého obrancu darilo dobre, no v súkromnom živote to bol úplne iný príbeh. Mladík pracoval v automobilke Bentley Motors v Crewe, kde dostával štyristo libier na týždeň. To je v Anglicku veľmi málo.

Prečítajte si aj: FOTO Slovensko príde o ďalšiu prestíž, Kanada chce populárny turnaj pre seba

Na konci roka bol počas hromadného prepúšťania navyše medzi nešťastníkmi, ktorí museli odísť medzi prvými. Futbalom si dokázal privyrobiť sotva na jedlo. Skúšal aj zaujať na testoch v Crystal Palace a Sheffielde Wednesday, no kluby neočaril.

Vtedy netušil, že ho potajomky sledoval aj skaut Arsenalu Brian McDermott, ktorý má v Arsenale veľké slovo a aj Arséne Wenger si jeho názory váži. Skaut odporučil hráča okamžite kúpiť a tak sa zrodil zatiaľ najprekvapivejší prestup januárového prestupového okna.

Welcome to #Arsenal @cohen_bramall

Video zveřejněné uživatelem Arsenal Official (@arsenal),

Cohen bude dostávať 3000 libier týždenne, čo je pekný posun oproti jeho predchádzajúcemu platu. Klub ho zatiaľ umiestnil do juniorky, no pri pohárových zápasoch sa viac ako pravdepodobne objaví aj na lavičke prvého tímu.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: arsenal.com, mirror.co.uk

Diskusia

Podobné články