Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Bude sa Hamšík opäť radovať a odčiní Barcelona pohárové zaváhanie? Nenechajte si ujsť TOP šlágre víkendu!

BRATISLAVA - Nový rok, nové príležitosti, nové skúsenosti a v prípade nášho webu aj nové pravidelné rubriky. Každý týždeň vám náš portál bude prinášať preview najzaujímavejších šlágrov svetových líg. Pre niekoho to môže byť ideálna pomôcka pri tipovaní a pre niekoho iného zas prísun zaujímavých informácií.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Villareal - FC Barcelona

Našu novú rubriku začíname šlágrom, ako sa patrí. Štvrtý Villareal privíta druhú Barcelonu. Žltá ponorka sa môže pýšiť najlepšou obranou v lige, inkasovala iba 11 gólov a naopak Blaugranas majú najlepší útok, strelili 41 gólov. Fran Escriba môže byť na svojich zverencov hrdý, pretože v lige sú na výbornom štvrtom mieste avšak, či sa udržia na tejto lukratívnej priečke závisí od zápasu, ktorý sme rozobrali ako v poradí druhý. Pre partu Luísa Enriqueho je po pohárovej prehre v Bilbau (1:2) cieľ jasný - zvíťaziť. Villarealu budú v tomto zápase chýbať: Denis Čerišev, Antonio Rukavina a Roberto Soldado. Barcelone zas: Jasper Cillesen a Jérémy Mathieu. Sledujte nedeľňajší šláger La Ligy aj s hviezdnym Messim v našom ONLINE prenose od 20.45 TU.

Posledný vzájomný súboj z marca minulého roku priniesol remízu 2:2

Prečítajte si aj: VIDEO+FOTO UEFA predstavila tím roka: Anketu ovládli hráči La Ligy!

Real Sociedad San Sebastián – FC Sevilla

Juh proti severu. Aj tak sa dá nazvať súboj 17. kola španielske La Ligy, medzi Realom Sociedad San Sebastián a FC Sevilla. Rojiblancos aktuálne okupujú tretiu priečku v ligovej tabuľke, v decembri prehrali len raz s Granadou. Baskovia sú za ich sobotňajším súperom len dve miesta, no aj oni majú zaujímavú štatistiku. V zápasoch hraných na domácom štadióne Anoeta držia sériu neporaziteľnosti v tejto sezóne už na ôsmich stretnutiach. Sociedadu budú chýbať: Mikel Bergara, Carlos Martínez a Raúl Navas, no a na Sevillskej strane bude chýbať iba Carlos Fernández. Sledujte sobotňajší portugalský šláger NAŽIVO od 20.45 TU.

Posledný vzájomný zápas v apríli tohto roku skončil výhrou Sociedadu 2:1

Prečítajte si aj: VIDEO Večný talent z Manchestru City má veľký problém: Hrozia mu 4 roky trestu a koniec kariéry!

Neapol – Sampdoria

Teraz sa prenesieme na Apeninský poloostrov, kde v rámci 19. kola domácej súťaže, privíta tretí Neapol trinástu Sampdoriu Janov. Partenopei na čele s naším reprezentantom Marekom Hamšíkom, majú v celku dobrú sezónu. Postup do osemfinále Ligy Majstrov tiež prispel na pohode tímu Maurizia Sarriho. O pokoji sa rozhodne nedá hovoriť v modrej časti Janova. Účasť v druhej polovici tabuľky určite nebola plánom (hlavne, keď ich mestský rival je jednu priečku pred nimi). Neapol naposledy prehral v lige s Juventusom 2:1 na konci októbra. Keď porazili v auguste Empoli, Blucherciati odvtedy vonku nevyhrali. Zápas však určite nebude nuda, výsledok vzájomných meraní síl sa nikdy neskončil bezgólovou remízou. Avšak Neapol má veľmi silnú maródku. V zápase budú chýbať: Raúl Albiol, Vlad Chiriches, Omar El Kaddouri, Elsiad Hysaj, Kalidou Koulibaly a Arkadiusz Milik. Sampodrii budú chýbať iba traja hráči: Linnety, Sala a náš Milan Škriniar. Sledujte sobotňajší šláger Serie A aj s Marekom Hamšíkom v našom ONLINE prenose od 20.45 TU.

Na ihrisku Sampdorie sa posledný vzájomný súboj z februára minulého roku skončil divokou šesťgólovou prestrelkou

Guimaraes – Benfica

Zaujímavý zápas nás čaká aj v Portugalsku, kde si zmerajú sily v 16. kole Primeira Ligy domáci celok Vitória Guimaraes a hostia z Benficy Lisabon. Pre laické oko sa zdá byť zápas dopredu rozhodnutý, no opak je pravdou. Vimaranenses držia sériu sedem zápasov bez prehry, čo ich vystrelilo na priebežnú piatu priečku. Orli však tiež šesť zápasov neprehrali a v piatich dokonca neinkasovali gól. Moussa Marega, aktuálne najlepší strelec Guimaraesu a aj celej ligovej súťaže je tiež pripravený skórovať do siete Benficy, no v posledných piatich vzájomných stretnutiach sa to Guimaraes nepodarilo. V tomto prípade, maúj oba tímy čistú maródku. Sledujte sobotňajší portugalský šláger NAŽIVO od 19.15 TU.

Posledné vzájomné meranie síl v Lisabone rozhodol v apríli minulého roku jediný gól

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články