Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Slovenský zázrak chce do tímu Barcelona: Sir Ferguson v ňom vidí klenot budúcnosti a o odchode nechce ani počuť

MANCHESTER - Alex Fojtíček (16) sa tento rok presunul z Tatrana Prešov do sveta veľkého futbalu, keď sa podarilo zrealizovať jeho prestup do Manchestru United.
Zdroj: instagram.com/afojty1
Zdieľajte:

V juniorke Diablov zatiaľ podáva až na pár kiksov stabilné výkony a pomaly sa začínajú vynárať správy o nových záujemcoch o slovákove služby. V anglickej tlači sa objavila správa, že Fojtíčka by do svojej akadémie rada získala samotná Barcelona. O tom, že sa asi nejedná o výmysly, svedčí aj fakt, že k zotrvaniu gólmana sa vyjadril aj samotný Sir Alex Ferguson.

Prečítajte si aj: Za necelé dve eurá takmer štyritisíc: Skvelé tikety tipérov poriadne zarábali!

Ten na slovákovu adresu nešetril komplimentmi a podľa legendárneho manažéra sa Fojtíček raz stane výnimočným brankárom. "Alex je neuveriteľný! Nebojím sa povedať že nádejnejšieho mladého gólmana sme v Manchestri United ešte nemali. Rozhodne sa ho nebudeme chcieť vzdať. Má potenciál na to, aby z neho bol najlepší brankár sveta, ale musí tvrdo makať," nechal sa počuť Sir Alex.

S tvrdou makačkou by mal Fojtíček odstrániť aj smiešne chyby, ktoré sa uňho ešte vyskytujú. Ako tá, ktorú vyrobil proti Sunderlandu. No s vekom by sa mali stratiť.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: espnfc.com, mirror.co.uk, goal.com, VIDEO od hetrik.sk

Diskusia

Podobné články