Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Sen je viac ako peniaze: Bony odmietol lukratívne milióny z Číny, hoci za dva mesiace odohral len 7 minút!

STOKE - Bývalý útočník pražskej Sparty sa svojho sna nevzdá.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Smerom do Číny si to v poslednej dobe namierilo mnoho futbalových hviezd. Čínske peniaze zlákali Hulka, Pellého, Oscara či Téveza, výpočet hviezdnych hráčov mohol naposledy doplniť Bony Wilfried zo Stoke City.

Prečítajte si aj: VIDEO Guardiola poskytol najpodráždenejší rozhovor kariéry: Všetko zaklincoval správou o odchode z futbalu

Reprezentant Pobrežia Slonoviny aktuálne v klube nehráva, za posledných sedem zápasov si pripísal len sedem minút a z Číny dostal lukratívnu ponuku. Jeden z miestnych klubov mu totiž ponúkol ročný príjem takmer 14 miliónov eur, informoval denník The Sun. Bony by sa stal jedným z najlepšie platených futbalistov sveta, neuveriteľnú ponuku ale odmietol.

Podľa informácii z Anglicka sa chce Bony, ktorý sa už pomaly pripravuje na Africký pohár národov, pobiť o svoje miesto v tíme Stoke, kde v tejto sezóne hosťuje z Manchestru City. Bývalý útočník pražskej Sparty sa netajil tým, že Premier League je jeho snom a len tak sa ho zrejme nezdá. Hoci sa mu v aktuálnom pôsobisku nedarí, tréner Mark Hughes s ním naďalej počíta.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články