Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

FOTO Fanúšikovia sa vykašľali na slávny Inter: Toto je všetko, čo si zaslúžite

MILÁNO - Fanúšikovia Interu Miláno dali najavo, čo si myslia o účinkovaní ich tímu v Európskej lige.
Zdroj: futbalovysvet.sk (archívna)
Zdieľajte:

Posledné miesto v skupine je v podaní talianskeho veľkoklubu totálny prepadák. Záverečný zápas so Spartou Praha, v ktorom už išlo len o prestíž a prémie za víťazstvo, sledovalo podľa oficiálnych údajov len 5000 divákov. Fanúšikovia Interu sa rozhodli stretnutie bojkotovať. Obrovský 80-tisícový stánok tak zíval prázdnotou.

Prečítajte si aj: VIDEO Posledný zápas za Viktorku? Hrdina Ďuriš po famóznom výkone šokoval fanúšikov!

Na štadión priniesli iba transparent, ktorý rozvinuli nad prázdnou tribúnou určenou pre domáci kotol. "Toto je všetko, čo si zaslúžite za nedôstojné úsilie a štyri prehry v piatich zápasoch. Hanba!," vysvetlili jednoznačne, čo si myslia o katastrofálnom vystúpení.

Sektor pre hostí obsadilo zhruba dva a po tisíc fanúšikov, a aj napriek konečnej prehre v ňom bolo poriadne veselo. Kotol Sparťanov bol jednoznačne najhlučnejším miestom na štadióne. Hoci aj od fanúšikov českého tímu si domáci vypočuli mohutný piskot. Na vine boli usporiadatelia, ktorí pri predstavovaní zostáv priradili hosťujúcim hráčom logo Southamptonu, ďalšieho súpera v skupine K.

Výbornú atmosféru ocenili aj sparťanskí futbalisti. "V európskych pohároch zbieram zážitky, ktoré si za dvadsať rokov budem pamätať a toto bude jeden z nich. To, keď sme na San Sire išli na rozcvičku a bolo počuť len našich fanúšikov," zhodnotil pochvalne Bořek Dočkal.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články