Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Ronaldo celý šláger počúval, aby priznal homosexualitu: Olej do ohňa priliala správa z televízie

BARCELONA - Najsledovanejší duel víkendu víťaza nepriniesol. Šláger španielskej futbalovej La Ligy FC Barcelona - Real Madrid sa skončil remízou 1:1, klub z hlavného mesta si tak udržal šesťbodový náskok na čele tabuľky práve pred katalánskym rivalom.
Zdroj: instagram.com/cristiano
Zdieľajte:

Strelecky naprázdno vyšli Lionel Messi i Cristiano Ronaldo, hviezdne duo dosiahlo v uplynulých troch El Clasico vrátane sobotňajšieho jediný gól. Argentínčan neskóroval už v šiestich, Portugalec v nich dal tri góly.

Prečítajte si aj: VIDEO Griezmann ho nenávidí, podľa Kokeho je teploš: Ale veľmi bohatý, ty bastard

Ronaldo si navyše musel vypočuť od domácich fanúšikov homofóbne pokriky, za čo Barcelonu neminie trest, keďže disciplinárna komisia La Ligy podobné správanie priaznivcov postihuje vysokými pokutami. Šéf španielskej ligy Javier Tebas je známy tým, že podobné prejavy sa snaží z futbalu nadobro vymazať.

Na Ronalda podobne pokrikovali aj fanúšikovia Atlética Madrid na štadióne Vicente Calderóna pred dvoma týždňami. Fanúšikovia Kataláncov však zašli ešte ďalej s pokrikmi ako "Už sa priznaj, že si teplý" alebo "Cristiano, priznaj že si homosexuál".

Podobné útoky asi spustili nedávne informácie francúzskej televízie, podľa ktorej má portugalský majster Európy dosť blízko k marockému kickboxerovi Benovi Harimu (30). Španielska tlač sa pridala s tým, že Ronaldo za ním lieta do Severnej Afriky aj tri či štyri razy do týždňa.

Údajne za ním vyráža hneď po tréningu Realu Madrid, k transportu používa súkromné lietadlo za 14 miliónov libier. V lete obleteli celý svet zábery z Ronaldovej dovolenky, ktorú trávil v spoločnosti spomínaného kickboxera.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR, 101greatgoals.com, dailymail.co.uk

Diskusia

Podobné články