Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Na moment kariéry ho upozornil Guardiola: Pred štyrmi rokmi bol Stoch najlepší na svete

BRATISLAVA - Slovenský stredopoliar Miroslav Stoch vyhral pred štyrmi rokmi Cenu Ferenca Puskása za najkrajší gól roka. Center Alexa de Souzu napálil volejom do brány a podľa FIFA v roku 2012 krajší gól nepadol.
Zdroj: youtube.com
Zdieľajte:

Vtedy za sebou nechal aj mená ako Falcao či Neymar. Miňo svoj slávny gól dal 3. marca 2012 v zápase najvyššej tureckej súťaže medzi Fenerbahce Istanbul a Genclerbirligi (6:1). Až za ním skončili zásahy Falcaa ( v tom čase hráč Atlética Madrid skóroval v priateľskom zápase proti América de Cali) a Neymara (vtedy ako hráč FC Santos dal gól v zápase Copa Libertadores proti Internacionalu)

Prečítajte si aj: Pre Kozáka nebol Stoch kľúčovým hráčom: Prepáčil som mu už trikrát

V hlasovaní bol Stoch nekompromisne suverénny. Od fanúšikov dostal až 78% všetkých hlasov. Falcao (15%), tretí Neymar (7%) nemali šancu. Takým rozdielom v histórii ankety ešte nikto nezvíťazil.

Stoch sedel na slávnostnom galavečere za trojicou Realu Madrid Marcelom, Ramosom a vtedajšou jednotkou Madridu Casillasom. Vedľa Miňa sedel Pep Guardiola a práve vtedajší kormidelník Barcelony Stocha šťuchancom upozornil, aké meno sa asi ukrýva v obálke.

"Carlos Valderrama ešte len otváral obálku a Guardiola do mňa drgol s tým, že by som mal ísť na pódium. Asi tušil, že to vyhrám. A nemýlil sa," opísal Stoch pre pluska.sk.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: FIFA.com, sme.sk, pluska.sk

Diskusia

Podobné články