Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Pre Kozáka nebol Stoch kľúčovým hráčom: Prepáčil som mu už trikrát

BRATISLAVA - Reprezentačný tréner Ján Kozák v sobotňajšom vydaní denníka Šport potvrdil, že počas jeho vedenia si za národný tím Miroslav Stoch už nezahrá.
Zdroj: 27715
Zdieľajte:

Po známom incidente na palube lietadla počas návratu z EURO 2016 tak Kozák iba potvrdil svoje stanovisko. "Neviem si s ním predstaviť ďalšiu spoluprácu. Nemôžem mať v kolektíve človeka, ktorého budem brať inak ako ostatných alebo s ním nebudem schopný hovoriť. Incident v lietadle nebol prvým, bol to už štvrtý prešľap z jeho strany. Tri som mu prepáčil," povedal Kozák.

Prečítajte si aj: Škrtel otvorene o EURO 2016 aj Stochovi s Kozákom: Podľa niektorých sme vyhoreli, nechápem

Tréner Kozák navyše Stocha nepovažuje z herného hľadiska za výraznú stratu. "Povedzme si úprimne, nepovažoval som ho za kľúčového hráča. Miňo má kvalitu povedzme na to, aby bol v istých momentoch pri istom vývoji posílením v zápase. Preto som ho aj zobral na šampionát, hoci bol inak na hrane nominácie."

Koučovo rozhodnutie je definitívne a so Stochom už nepočíta. "Pre mňa je to uzavretá kapitola. Kým budem reprezentačným trénerom ja, Stoch v kádri už nebude," zakončil pre denník Šport.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: netky.sk, denník Šport

Diskusia

Podobné články