Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Kloppovi bývalý klub nechce pustiť vytúženú posilu, Özil nepríjemne zaskočil fanúšikov

LIVERPOOL - Manažér Klopp sa stále snaží zlákať do Liverpoolu posily zo svojho bývalého klubu Borussia Dortmund, ktorého talenty asi veľmi dobre pozná. No vedenie BVB však o niečom podobnom nechce ani počuť.
Zdroj: instagram.com/m10_official
Zdieľajte:

Terčom liverpoolského záujmu je osemnásťročný americký mladík Christian Pulišič, ktorý už v tomto veku pravidelne nastupuje v základnej zostave Borussie. Ešte v lete Klopp ponúkal 12 miliónov libier, no v Dortmunde sa nad jeho ponukou iba zasmiali.

Prečítajte si aj: VIDEO Messi alebo Ronaldo? Sledujte naživo aj vy hviezdne El Clásico!

Klopp potrebuje nového hráča do zálohy, keďže Sadio Mané už čoskoro odletí na Africký pohár národov a Brazílčan Coutinho sa pre zranenie na ihrisku tak skoro neobjaví. No BVB do Liverpoolu odkázalo, že snaha je márna.

"Liverpool sa môže snažiť koľko chce, ale bude to zbytočné, Christian nikam neodíde," citoval športového riaditeľa Dortmundu Michaela Zorca portál bild.de.

Veselo nie je ani v Londýne. Dve najväčšie hviezdy Arsenalu už mesiace naťahujú jednania o nových zmluvách, no Alexis Sánchez ani Mesut Özil zatiaľ oficiálne nepredĺžili svoje kontrakty.

Druhý menovaný je navyše už dlhšie spájaný s návratom do Realu Madrid a v najnovšom rozhovore asi fanúšikov Gunners nepotešil. "Som v Arsenale veľmi šťastný. Klub má úžasných fanúšikov. Ale čo bude sa bude diať v následujúcom období, to neviem. Real Madrid? Človek nikdy nevie," povedal nemecký majster sveta pre španielsku Marcu.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: bild.de, Marca

Diskusia

Podobné články