Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Škrtel otvorene o EURO 2016 aj Stochovi s Kozákom: Podľa niektorých sme vyhoreli, nechápem

BRATISLAVA - Martin Škrtel sa v rozhovore pre denník Šport nezvyčajne otvorene vyjadril aj o rozčarovaní z atmosféry po majstrovstvách Európy či konflikte medzi Miroslavom Stochom a trénerom Kozákom.
Zdroj: facebook.com/Fenerbahce
Zdieľajte:

"Čo sme my považovali za úspech, niektorí nazvali neúspechom. Z niektorých reakcií verejnosti aj médié som mal dokonca pocit, že sme na ME vyhoreli. Po šampionáte sa okolo mužstva vytvorila zvláštna až dusná atmosféra, pre mňa to bolo nepochopiteľné," krútil hlavou Škrťo pre sport.sk.

Prečítajte si aj: VIDEO Messi alebo Ronaldo? Sledujte naživo aj vy hviezdne El Clásico!

Škrtel narážal hlavne na niektoré názory, podľa ktorých sa Kozákovci na turnaji prezentovali až zbytočne defenzívnou taktikou. EURO Slováci opustili po prehre s Nemeckom.

Podľa stopéra reprezentácii neprospel ani medializovaný konflikt z lietadla medzi Stochom a Kozákom. "Šlo o vyhrotenú situáciu, ale to malo ostať v kolektíve a nie aby sa to rozpitvávalo na verejnosti a v médiách. S Miňom sme sa o tom samozrejme bavili, ale nebudem hovoriť zaňho. Prezident zväzu dal jasne najavo, že jeho návrat nepripadá do úvahy. Čo prinesie budúcnosť, netuším."

Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR, denník Šport

Diskusia

Podobné články