Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Šťastie vystriedali slzy: Pred pár dňami sa radoval, že bude otcom. Dnes zahynul v lietadle smrti!

BOGOTA - Letecká tragédia v Kolumbii prináša aj ďalšie smutné príbehy.
Zdroj: twitter.com
Zdieľajte:

Okolo osudu hráčov brazílskeho tímu Chapecoense, ktorých lietadlo havarovalo v utorok skoro ráno neďaleko letiska v Medellíne, sa vynárajú ďalšie a ďalšie príbehy. Ako jeden z nich oblete svet aj ten mladého talentu Thiaguinha. Ten sotva pred pár dňami zažíval okamihy nevýslovného šťastia. Dozvedel sa totiž, že bude otcom.

Prečítajte si aj: FOTO + VIDEO Letecká tragédia: V Kolumbii sa zrútilo lietadlo s tímom Chapecoense

Jeho priatelia tento šťastný okamih dokonca nahrali na video. Zábery údajne pochádzajú z minulého týždňa. Je na nich vidieť, ako sa dvadsaťdvaročný futbalista práve dozvedel, že jeho mladá priateľka čaká dieťa. Nový prírastok do rodiny by sa mal narodiť na prahu budúcoročného leta.

Bohužiaľ, bude vyrastať bez otca. Thiaguinho totiž bol na palube lietadla, ktoré v utorok nad ránom havarovalo v horách, neďaleko kolubijského Medellínu. Z 81 cestujúcich vyslobodili šiestich nažive, no jeden pasažier zomrel počas transportu do nemocnice.

Šťastie v nešťastí mal Matheus Saroli, syn zosnulého trénera tímu, ktorý mal rovnako cestovať na zápas. Lenže si zabudol svoj pas a na palubu lietadla napokon nenastúpil. Smutnejšiu kapitolu píše príbeh brankára Marcosa Danila Padilhau, jedného z tých, ktorý nehodu prežil. Z nemocnice zavolal svojej priateľke, že je v poriadku. O niekoľko okamihov neskôr podľahol svojim zraneniam.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, twitter.com

Diskusia

Podobné články