Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO DAC pokrstil arénu v neskutočnej atmosfére pokorením majstra: Podľa toho musíme aj hrávať

DUNAJSKÁ STREDA - Dunajskostredčania sa vrátili domov po 210 dňoch a šláger proti obhajcovi titulu si mohli vychutnať na vynovenom štadióne. Domácich hnala dopredu slušná divácka kulisa, prišlo 6394 divákov.
Zdroj: fcdac.sk
Zdieľajte:

Premiére vo vynovenej aréne predchádzalo veľké očakávanie, tomu zodpovedal aj pohľad na zaplnené tribúny tesne pred výkopom. Hráčov vítalo na ploche tisícpätsto žlto-modrých balónov. Aj atmosféra bola počas celého zápasu viac ako štandartná. Nadšení boli domáci hráči aj tréner.

Prečítajte si aj: VIDEO Futbalový víkend snov je tu: Nenechajte si ujsť TOP šlágre roka!

"Dnes to bolo víťazstvo kolektívu. Trenčín má fantastické mužstvo s vynikajúcimi individualitami, ale toto nestačí. Našou stratégiou bolo hrať presing v strede poľa. V 1. polčase sme aj šance, v druhom súper prevzal iniciatívu. Chcel by som poďakovať majiteľovi za fantastickú infraštruktúru a máme aj fantastických fanúšikov. Našou úlohou je, aby sme pripravili mužstvo k tejto kvalite. Trenčínu gratulujem, lebo má veľmi kvalitné mužstvo," povedal kouč Dunajskej Stredy Csaba László.

Tréner AS Trenčín Martin Ševela taktiež nezabudol pochváliť fanúšikov súpera: "Som nespokojný s výsledkom. Prvý polčas nespĺňal naše kritériá, neboli sme nebezpeční, nevystrelili sme na bránu. V 2. polčase sme sa dostali do hry, mali sme aj šance. Súper skóroval a po zmene systému sme sa snažili vyrovnať. Z pohľadu túžby a srdca som nespokojný. Eufóriu z tribún domáci preniesli na ihrisko. Súperovi blahoželám."

Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR, fcdac.sk

Diskusia

Podobné články