Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Hamšík priznal, akých gigantov v lete odmietol: Viem, kde ukončím kariéru

NEAPOL - Marek Hamšík skvelú minulú sezónu zaklincoval výkonmi na majstrovstvách Európy a po turnaji sa každý deň objavovali špekulácie, kam by slovenský reprezentant mal zamieriť.
Zdroj: sscnapoli.it
Zdieľajte:

Marekiaro však odolal všetkým ponukám a predĺžil zmluvu s Neapolom až do roku 2020. Pod Vezuvom už odohral viac ako 400 stretnutí a nejakú dobu vykonáva aj funkciu kapitána. Ako však samotný špílmacher priznal pre Corriere dello Sport, v lete zvažoval aj ponuky od európskych veľkoklubov.

Prečítajte si aj: VIDEO Futbalový víkend snov je tu: Nenechajte si ujsť TOP šlágre roka!

O Hamšíka sa zaujímala armáda známych mien - Real Madrid, Manchester United, Juventus Turín, Chelsea, Inter Miláno alebo AC, v ktorom by si zahral s kolegom z reprezentácie Jurajom Kuckom. Marek potvrdil, že nie všetko boli iba špekulácie.

"Môžem potvrdiť, že som mal veľa ponúk. Konkrétne najviac sa snažili milánske celky a Juventus Turín. Ale pokiaľ ide o Taliansko, existuje pre mňa iba jeden klub," povedal kapitán Neapola, ktorý sa odmietol vydať podobnou cestou ako jeho bývalý spoluhráč Gonzalo Higuaín.

A zdá sa, že Hamšíkove meno si môžu európske kluby zo svojich prestupových zoznamov vyškrtnúť už navždy. Marek by svoju kariéru rád ukončil práve pod Vezuvom. "Novú zmluvu som podpisoval s vedomím, že tu pravdepodobne ukončím kariéru. Myslím si, že je to veľmi reálna možnosť."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: corrieredellosport.it

Diskusia

Podobné články