Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO V Arsenale rozhodli o budúcnosti klubu: Nechceme skončiť ako United

LONDÝN - Majiteľ londýnskeho Arsenalu Stan Kroenke zmenu na trénerskom poste neplánuje. S Arsenom Wengerom je spokojný a bude rád, ak skúsený Francúz povedie futbalistov z Emirates Stadium aj v ďalších sezónach anglickej Premier League.
Zdroj: facebook.com/Arsenal
Zdieľajte:

Wenger v októbri oslávil dvadsať rokov pôsobenia na lavičke Arsenalu. "Chceme, aby u nás zostal. Lepšieho by sme nenašli," vyhlásil Kroenke. Wengerovi po sezóne vyprší aktuálna zmluva, žiadna zo strán zatiaľ neavizovala záhajenie rokovaní o predĺžení spolupráce.

Prečítajte si aj: VIDEO Kohúti aj naďalej bez prehry, liga má nového lídra

Šesťdesiatsedemročný Francúz je od momentu, keď Alex Ferguson v roku 2013 odišiel z Manchestru Uited, v pozícii najdlhšie pôsobiaceho trénera v jednom klube v PL. United od odchodu Fergusona trikrát v priebehu troch rokov vymenili trénera. Titul nezískali, v aktuálnej sezóne nehrajú ani Ligu majstrov.

Kroenke v rozhovore pre agentúru AP povedal, že kríza v Manchestri po výmene trénera je evidentná. "Vidíte na United, čo sa môže stať. Je to veľmi náročné. Arsene je skvelý tréner," dodal americký majiteľ klubu.

Wenger vyhral s Arsenalom titul trikát, naposledy však ešte v roku 2004. Aktuálnu sezónu rozbehli "kanonieri" úspešne, so ziskom 20 bodov z deviatich zápasov sa spolu s Manchestrom City a Liverpoolom delia o prvé miesto v tabuľke.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články