Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Ronaldo už musí liezť na nervy aj spoluhráčom, znova sa zachoval ako idiot

MADRID - Futbalisti Realu Madrid vystriedali na čele tabuľky španielskej La Ligy svojho mestského rivala. Atletico totiž utrpelo v 9. kole na pôde FC Sevilla prvú prehru v sezóne (0:1). "Biely balet" katapultoval na špicu domáci triumf 2:1 nad Athleticom Bilbao, ktorý zariadil v 83. minúte strelou zblízka Alvaro Morata.
Zdroj: ronaldo7.net
Zdieľajte:

"Bol som síce autor rozhodujúceho gólu, no víťazstvo je dielom celého kolektívu. Nebol to z našej strany nejaký brilantný výkon. Podstatné však je, že sme strelili viac gólov ako Bilbao a všetky tri body zostali na Santiago Bernabeu. Usilovne sme dobýjali súperovu bránku a napokon sme sa dočkali zaslúženej odmeny," citovala slová Moratu agentúra dpa.

Prečítajte si aj: VIDEO Dlhoročná opora Realu sa vyhráža odchodom do Anglicka: Tam ma aspoň chcú

Najviac pozornosti však znova pútali maniere Cristiana Ronalda. Pri Moratovom góle totiž zdvihol ruku a pozeral pritom na rozhodcov, čo vo svete futbalu zvyčajne znamená dožadovanie sa o odpískanie ofsajdu.

No málokto to robí pri góle vlastného tímu. Jasná vec, že Ronaldo ani nebežal gratulovať spoluhráčovi. Možno išlo iba o nedorozumenie?

Ako sebec sa zachoval aj na konci zápasu, kedy pri samostatnom nájazde mohol prihrať Moratovi na ďalší gól do prázdnej brány. No Ronaldo sa rozhodol zakončiť sám, gól z toho nebol.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR, 101greatgoals.com

Diskusia

Podobné články