Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Konkurenti si brúsia zuby: Guardiola v lete poriadne prečistí káder

MANCHESTER - Pep Guardiola si chce Manchester City upraviť podľa svojich predstáv a britské média priniesli zoznam hráčov, s ktorými už Katalánec do ďalších ročníkov neráta.
Zdroj: europesfootball.com
Zdieľajte:

Ešte v lete tím opustil Joe Hart, jeho miesto zaplnil Claudio Bravo z Barcelony. Ten zatiaľ úprimne povedané neexceluje, no s Hartom sa už u Citizens neráta.

Prečítajte si aj: VIDEO Mourinho sa vracia na Stamford Bridge: Bude z toho veľkolepý návrat, či tvrdá facka pre United?

V lete sa budú lúčiť aj ďalší kolegovia z defenzívy. Ide o trojicu Pablo Zabaleta, Gael Clichy a Bacary Sagna. Všetci už majú svoje roky a nahradiť by ich mali mladší hráči. Prekvapujúco sa na zozname nechcených hráčov ocitol aj Vincent Kompany.

V zálohe má Guardiola veľa dobrých hráčov, takže tu nijaký drastický zásah nie je nutný. Pretlak v strede poľa by si mal odskákať iba Fernando, ktorý v nabitom kádri nemá budúcnosť.

V útoku možno už v zime bude hrávať nová tvár, keďže Sergio Agüero sa dostal do konfliktu s manažérom po zápase Ligy majstrov proti Barcelone a Argentínčan je údajne rozhodnutý odísť. Guardiola vraj chce minúť rekordnú sumu na príchod Lionela Messiho. Veľa štastia pri rokovaniach.

Čo sa ostatných posíl týka - do obrany by sa mali presunúť mladé talenty Angelino či Pablo Maffeo. Manchester City by navyše rád zabil dve muchy jednou ranou kúpou Hectora Bellerína z konkurenčného Arsenalu.

Pepov bývalý kolega z bývalého klubu Arturo Vidal by mal pribudnúť do zálohy. No ten v Mníchove hrá v životnej forme a tento obchod by sa asi poriadne predražil. Druhým menom je ďalšia známa tvár - Cesc Fábregas v Chelsea nehráva a Guardiola by ho rád videl vo svojom tíme.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: 101greatgoals.com, mirror.co.uk

Diskusia

Podobné články