Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Vyštve Guardiola ďalšieho hráča? Hviezdu Premier League by chceli Mourinho aj Messi

MANCHESTER - Pep Guardiola priniesol do Manchestru City zmeny, ktoré fanúšikovia prijali kontroverzne. Teraz sa už musia mať na pozore aj v minulosti nedotknuteľní hráči.
Zdroj: 366football.com
Zdieľajte:

Guardiola už odpísal Yayu Torého, ktorého nezaradil na súpisku pre Ligu majstrov. Joe Hart stratil miesto v bráne a bol poslaný do talianskej ligy. Najnovšie sa City vraj rozhodol opustiť aj ich najlepší útočník.

Prečítajte si aj: VIDEO Mourinho sa vracia na Stamford Bridge: Bude z toho veľkolepý návrat, či tvrdá facka pre United?

Iba na lavičke zostal v šlágri LM proti Barcelone hviezdny Sergio Agüero, ktorý sa na ihrisku objavil až na posledných 10 minút. Argentínčan sa bol sťažovať vedeniu klubu a po zápase vraj prebehla dramatická hádka medzi ním a Guardiolom, ktorých od seba museli odtrhnúť ostatní hráči.

Médiá v Anglicku a Argentíne priniesli informáciu, že tým pohár trpezlivosti pretiekol a Agüero svojej rodine oznámil, že sa rozhodol z klubu odísť už v zimnom prestupovom termíne.

O jedneho z najlepších útočníkov sveta by asi malo záujem nemálo tímov. Jeho fanúšikom je aj manažér konkurenčného United José Mourinho, ktorý sa argentínskeho útočníka snažil zlákať v roku 2010, ešte ako tréner Realu Madrid.

Najlepšie šance by však asi mala Barcelona, ktorá sa o Kuna dlhodobo zaujíma. Blízko k jeho získaniu bola už pri Agüerovom odchode z Atlética Madrid, no vtedy transfer nevyšiel. Navyše by sa mohla spoľahnúť na diplomatickú výpomoc Messiho, ktorý je s kolegom z reprezentácie viac ako dobrý kamarát.

Pred dvoma rokmi ho vychvaľoval v rozhovore: "Skvelý futbalista a úžasný človek. Dúfam, že sa spolu raz stretneme v Barcelone."

Zdieľajte:
Zdroje informácií: 101greatgoals.com, dailymail.co.uk, goal.com

Diskusia

Podobné články