Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Slovenský kouč k nečakanej prehre Plzne: Najhorší výkon na jeseň!

BRATISLAVA - Futbalisti Viktorie Plzeň prehrali vo štvrtkovom zápase E-skupiny Európskej ligy 2016/2017 s rumunským tímom Astra Giurgiu 1:2 a spadli na posledné miesto tabuľky. Slovenského trénera v službách úradujúceho českého majstra Romana Pivarníka najviac mrzel predvedený výkon, ktorý označil za najslabší v jesennej časti.
Zdroj: fcviktoria.cz/Skála
Zdieľajte:

"Bol to náš najhorší zápas na jeseň. V porovnaní so súperom sme zaostávali úplne vo všetkom. Pritom sme doma odohrali vynikajúce zápasy proti Razgradu alebo AS Rím, tentoraz sme však zaostávali vo futbalovosti aj taktickej vyspelosti. Prehra je zaslúžená," citoval portál idnes.cz slová Pivarníka, ktorý dal v základnej zostave šancu trojici krajanov - brankárovi Matúšovi Kozáčikovi a útočníkom Michalovi Ďurišovi a Marekovi Bakošovi.

Prečítajte si aj: VIDEO Plzeň so Slovákmi šokujúco vyhorela aj v kľúčovom dueli, Škrtel nezastavil hviezdy United

Plzni pre zranenie citeľne chýbal kapitán Roman Hubník. "Určite sa prejavila jeho absencia. Na defenzívu má obrovský vplyv, okrem toho je to rýchlostný typ stopéra. A druhá vec je, že Jan Baránek je výborný obranca, ale má po operácii menisku a musel naskočiť rovno do takto náročného zápasu, čo pre neho nebolo jednoduché."

Viktoria však ani v ofenzíve nepredviedla to, čoho je schopná. "Hrali sme pomaly dopredu, robili sme chyby, nedostupovali hráčov," priznal Pivarník a na margo postupových šancí vyhlásil: "Vyzerá to ako koniec, pretože súperi nám odskočili, ale stále je to hrateľné. V ďalších zápasoch musíme poriadne pridať." Lídrom E-skupiny je AS Rím s piatimi bodmi na konte. Rovnaký počet, ale horšie skóre, má Austria Viedeň. Astra Giurgiu figuruje na treťom mieste s tromi bodmi, Plzeň ich po polovici skupinových bojov získala dva.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články