Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Zavrhnutý Hart v Turíne žiari: Získa ho v zime anglický veľkoklub?

TURÍN - Na hosťovaní v talianskom Turíne sa mu darí a v zime po ňom zrejme siahne niektorý z anglických klubov.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Pred sezónou sa musel nedobrovoľne porúčať z Manchestru City, novému trénerovi jednoducho nezapadol do koncepcie a v tíme pre neho už nebolo miesto. Joe Hart bol predchádzajúcich sedem rokov v bráne City jasnou jednotkou, no pred miláčikom tribún dostal prednosť Claudio Bravo a anglický reprezentant zvolil ročné hosťovanie v Taliansku.

Prečítajte si aj: VIDEO Fans pripravili Hartovi krásnu rozlúčku, Guardiola ho vyrazil z tréningu

Dvadsaťdeväťročný brankár sa na Apeninskom polostrove zabýval veľmi rýchlo a svojimi výkonmi ťahá Turín, ktorý v lige neprehral päť posledných zápasov, vďaka čomu sa drží na štvrtej priečke Serie A. Hart chytať nezabudol, v spomínaných zápasoch totiž inkasoval len tri góly.

V Manchestri sa pred sezónou dostal do situácie, pri ktorej by nechytal, takže musel hľadať inde. "Pred uzatvorením prestupového okna som nemal veľa možností. Turín je pre mňa dobrá voľba," vyhlásil po svojom príchode do Talianska. S Turínom má podpísané ročné hosťovanie, ale už teraz sa hovorí o tom, že by sa v zime mohol vrátiť do Premier League. Podľa denníka Italian Football Daily sú v hre najmä Everton a Chelsea.

Klub z Liverpoolu mal záujem už v lete, City však svojho gólmana priamemu konkurentovi nepustilo. V Chelsea by mohol nahradiť Thibauta Courtoisa, s ktorého výkonmi nie sú v Londýne príliš spokojní. Problémom by mohol byť hráčov vysoký plat, keďže podľa anglických médií berie 120 000 libier týždenne.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, italianfootballdaily.com

Diskusia

Podobné články