Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Slovenského Messiho skúšali v Arsenale či PAOK-u, on však sníva iba o jednom klube

RUŽOMBEROK - Na Slovensku aj mimo neho sa v súvislosti s mladými futbalovými talentami čoraz častejšie spomína meno Dominik Veselovský.
Zdroj: facebook.com/bonybadymimimuco777
Zdieľajte:

Iba štrnásťročný futbalista toho na svoj mladý vek už stihol celkom dosť. Hrá v mužstve U15, no niekedy aj U16 v Ružomberku. Web sport7.sk priniesol zaujímavý rozhovor s mladíkom.

Prečítajte si aj: VIDEO Kozákovci už jednoducho musia: Dočká sa Hamšíkova družina vytúženého gólu?

"V klube robím kapitána, občas sa dostanem aj do vyššieho tímu U16, kde hrám ofenzívneho záložníka alebo útočníka. Moje prednosti sú rýchlosť, súboj hráča proti hráčovi a dribling," prezradil pre sport7.sk.

Dominik už absolvoval pobyty v dvoch známych kluboch. PAOK Solún je na Slovensku známy vďaka Makovi či Sabovi, Arsenal asi netreba predstavovať. "V Solúne to bolo ťažké, lebo tam bolo naozaj horúco. No tréneri so mnou boli velmi spokojní. Tlačili ma do súbojov jeden na jedného a rýchleho odovzdávania lopty. Hralo sa tam veľmi rýchlo a agresívne."

Mladíka očarili podmienky v gréckom klube, podobne ako počas pobyte v Arsenale. "Aj tam to bolo na úplne inej úrovni ako u nás. Prístup trénerov, kvalita futbalistov, štýl hry...tieto skúsenosti mi dali veľmi veľa."

A za koho by chcel Dominik hrávať, keď vyrastie? "Musím na sebe ešte veľa makať a potom to príde. Mojim snom je obliekať dres Barcelony a hrávať na mojom vysnívanom Camp Nou," dodal mladík svoje sny pre sport7.sk.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: sport7.sk, csm-agency.sk

Diskusia

Podobné články