Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

FOTO Petržalka hlási megaprestup: Jeden z najlepších hráčov ligy sa vracia

BRATISLAVA - FC Petržalka Akadémia momentálne pôsobí v 4. lige a darí sa jej nad očakávania, keď suverénne vedie tabuľku. A teraz do svojich radov získala výraznú posilu.
Zdroj: facebook.com/fcpakademia
Zdieľajte:

Hráčom Petržalky totiž bude Juraj Piroska, ktorý už s prvým mužstvom nejaký čas trénoval. Bude nosiť číslo 33, rovnako ako v FK Senica. Piroska je odchovancom Slovana Bratislava, no najlepšie časy prežil práve v Petržalke. Dotiahol to až do reprezentácie, Slovensko reprezentoval trikrát a dal aj jeden gól.

Prečítajte si aj: Petržalka hlási prestup leta! Vracia sa strojca najväčších úspechov klubu

“Týmto sa chcem odvďačiť celému klubu, ktorý mi v letnej príprave podal pomocnú ruku a počas môjho pôsobenia by som chcel pomôcť klubu najlepšie, ako budem môcť,” povedal Piroska pre oficiálne stránky klubu.

Generálny manažér klubu Andrej Kalina má radosť z návratu ďalšieho skúseného hráča: “Juraj s nami už dlhšie trénuje a keďže nenašiel vhodný angažmán, rozhodol sa, že nám do zimy pomôže aj napriek tomu, že aj v tomto neskoršom období mal niekoľko ponúk. Sme radi, že sa ku nám vracia ďalší bývalý hráč, rozhodnutý pomôcť Petržalke k návratu vyššie," citujeme zo stránky fcpa.sk.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: fcpa.sk

Diskusia

Podobné články