Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Hviezdu Tottenhamu čaká ťažká voľba: Dva roky bez futbalu alebo väzenie

LONDÝN - Najlepší útočník Tottenhamu Harry Kane je zranený, no našťastie pre Spurs ho zatiaľ viac ako dobre zastúpil útočník Son Heung-min (24). V posledných dvoch zápasoch zaznamenal hneď tri presné zásahy. V tejto sezóne sa trafil celkovo už 5 krát.
Zdroj: dailymail.co.uk
Zdieľajte:

No Son momentálne rieši úplne inú dilemu. S futbalom sa totiž pravdepodobne bude musieť na dva roky rozlúčiť, keďže ako občan Južnej Kóreje si bude musieť povinne odkrútiť vojenskú službu.

Muži v Kóreji si musia armádnu povinnosť odkrútiť do 28. roku života. Pokiaľ teda nedostanú výnimku, ktorá sa udeľuje iba výnimočne. Son má momentálne 24 rokov, takže pomaly bude musieť začať premýšľať, ktoré roky kariéry obetuje. Ak by nenastúpil, mohol by skončiť v za mrežami.

Dobrá správa pre Sona je, že niektorým futbalovým kolegom už nástup do vojenskej služby bol odpustený na základe dosiahnutých výsledkov s reprezentáciou Južnej Kóreje. Napríklad bývalý hráč Manchestru United Park Ji-sung či bývalý hráč Spurs Lee Young-pyo nemuseli narukovať práve pre skvelé výkony v národnom tíme. Takže Son má o motiváciu navyše podaváť v reprezentácii viac ako dobré výkony.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: 101greatgoals.com

Diskusia

Podobné články