Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Pravá láska: Po góle Hamšíka prepuklo na tribúnach šialenstvo

NEAPOL - Futbalisti SSC Neapol uspeli aj vo svojom druhom vystúpení v B-skupine Ligy majstrov 2016/2017, keď po úvodnej výhre na pôde Dynama Kyjev (2:1) zdolali v stredu na domácom štadióne pred viac ako 40-tisíc divákmi Benficu Lisabon 4:2. "Partenopei" nasmeroval k triumfu ich kapitán Marek Hamšík, ktorý v 20. minúte hlavičkou otvoril skóre.
Zdroj: TASR, instagram
Zdieľajte:

"Dosiahli sme skvelý výsledok proti vynikajúcemu tímu," povedal pre svoj vlastný web slovenský stredopoliar, ktorý odohral celý zápas. Neapol nechal Benfice v úvode veľa priestoru pred vlastnou šestnástkou, do 10. minúty mali hostia dve výborné príležitosti na gól, Pepeho Reinu však neprekonali a o niekoľko okamihov pykali.

Prečítajte si aj: VIDEO Famózny Hamšík gólom naštartoval Neapol

V 20. minúte si Hamšík na prvej žrdi ideálne naskočil na center z rohu a hlavou umiestnil loptu do siete.

Na začiatku druhého dejstva SSC otupil odpor Benficy tromi gólmi - najskôr trafil parádne z priameho kopu Dries Mertens, následne premenil penaltu Arkadiusz Milik a štvrtý úder pridal opäť Mertens. Hostia dokázali v závere využiť nepozornosť obrany SSC a znížiť na rozdiel dvoch gólov, viac už ale nestihli.

"Duel sme mali fantasticky rozohraný, po necelej hodinke sme viedli štvorgólovým rozdielom. Akurát škoda, že sme v závere dvakrát inkasovali. Bol to nádherný večer na San Paolo, kde bola fantastická atmosféra," vyznal sa slovenský futbalista, ktorý zaznamenal svoj 101. súťažný gól v drese Neapola.

Po Hamšíkovom góle vypukla na tribúnach nefalšovaná radosť. Marekiaro je v Neapole očividne celkom obľúbený.

#hamsik 1-0 Napoli ⚽️❣️

Video zveřejněné uživatelem Giovanni Di Bella (@gio_dibella94),

#marekhamsik #marekiaro #marek #hamsik #goal #sanpaolo #forzanapoli #1926 #napoli1926

Video zveřejněné uživatelem Lorenzo Desidery (@lorygoal),

Capitano mio capitano #hamsik #napoli #champions #championsleague #napolibenfica #uefa #sscn #sscnapoli #forzanapolisempre #uefachampionsleague #marekiaro

Fotka zveřejněná uživatelem Pasquale Migliaccio (@yaka17),

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články