Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Ďalší korupčný škandál natočený: Do pasce sa chytila aj bývalá hviezda Chelsea

MANCHESTER - V Anglicku začali vyšetrovať funkcionárov z troch klubov druhej najvyššej futbalovej súťaže pre podozrenie z korupcie. Informovala o tom agentúra dpa.
Zdroj: thesun.co.uk
Zdieľajte:

Britský denník Daily Telegraph uviedol, že tréner Queens Park Rangers Jimmy Floyd Hasselbaink mal rokovať s reportérmi denníka, ktorí sa vydávali za investorov z fiktívnej spoločnosti z Ďalekého Východu.

Prečítajte si aj: VIDEO To sa oplatí: Allardyce za dva mesiace vo funkcii dostane odstupné ako z ríše snov

Zinkasovať mal viac ako 70-tisíc amerických dolárov za to, že by odletel rokovať s investormi. Hasselbaink bol tiež otvorený možnosti podpísania hráčov, ktorých spoločnosť vlastnila, aj keď by išlo o konflikt záujmov. "Ponúkli mi peniaze za stretnutie v Singapure. Na tom nie je nič zvláštne," uviedol manažér QPR.

Asistent trénera v Barnsley Tommy Wright mal zase za finančnú kompenzáciu vo výške 5000 britských libier presvedčiť klub, aby pomohol agentovi podpísať hráčov Barnsley a odporučil získanie ďalších futbalistov, ktorých zastupovalo konzorcium.

Zástupca Leedsu United Massimo Cellino rozprával podľa periodika o spôsoboch ako obísť pravidlá pri prestupoch.

Na základe zverejnenia týchto obvinení klub Wrighta suspendoval, Hasselbaink ich odmietol. Anglická futbalová asociácia (FA), vedenie Premier League a druhej najvyššej súťaže prisľúbilo, že prešetrí obvinenia denníka.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články