Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Vardy si zranenie liečil sám, lentilkami a vodkou

LEICESTER - Jedna z najznámejších osobností súčasnej Premier League vydáva svoju autobiografiu. Jamie Vardy odhalil, ako sa snažil liečiť svoje zranenie počas začiatkov v Leicestri.
Zdroj: thesun.co.uk
Zdieľajte:

Keď v roku 2012 nedal gól 9 zápasov v rade, kríza vyvrcholila zranením lýtka. Nemohol hrávať ani seriózne trénovať. Doma sa nudil a tak sa rozhodol urýchliť hojenie zranenia vlastnou medicínou.

Prečítajte si aj: VIDEO Leicester v Lige majstrov zvládol aj druhú prekážku, Kodaň bez Greguša deklasovala Bruggy

"Mal som doma trojlitrovú fľašu vodky, nuž som do nej nasypal asi dvadsať balíkov Skittles (cukríky podobné našim lentilkám). Potom vodka chutila úplne ako cukríky. Po večeroch som si nalial a popíjal. Bolo to fajn, no moja noha stále krvácala a zranenie sa nelepšilo."

Zázračný elixír nezabral, a keď to počul lekár Foxes David Rennie, asi neveril vlastným ušiam. Dlhoročný zamestnanec chcel vedieť, prečo sa Vardyho zranenie nelepší.

"Nuž, to asi bude tým," povedal Vardymu, keď mu strelec vysvetlil, aký dryák popíja po večeroch. Alkohol mal prirodzene negatívne účinky na rehabilitáciu.

Keď zázračný nápoj vypustil, liečenie nabralo úplne iný charakter a Vardy sa mohol vrátiť na trávnik. Odvtedy to dotiahol na hlavnú postavu Foxes a s Leicestrom získal aj majstrovský titul. Skittles si však dopraje aj dnes, údajne už bez vodky.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: thesun.co.uk, telegraph.co.uk

Diskusia

Podobné články