Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Reprezentanti si dupli: Za stretnutia chcú úplne iné peniaze ako doteraz

BRATISLAVA - Slovenskí reprezentanti doteraz dostávali peniaze na základe systému odmena za dosiahnutý výsledok. No to by sa malo zmeniť už pred najbližším kvalifikačným dvojzápasom.
Zdroj: mirror.co.uk
Zdieľajte:

Reprezentanti chcú dostávať prémie za kvalifikačné stretnutia podľa nového systému. Teraz by radi dostávali finančnú odmenu po každom zápase.

Prečítajte si aj: Zlé správy potvrdené: V najbližšom dvojzápase bez našej opory

"Po vecnej diskusii k tomuto bodu, v ktorej bola odprezentovaná i predstava hráčov k ich odmenám, udelili členovia VV SFZ mandát prezidentovi SFZ, aby konečné znenie návrhu dohody oznámil hráčom pred októbrovým dvojzápasom v Slovinsku a so Škótskom," citujeme zo správy Výkonného výboru Slovenského futbalového zväzu, ktorú zverejnili na stránkach SFZ.

"Doteraz bola výška odmeny stanovená na základe výsledku a kvality súpera. po zápase so Španielmi si mužstvo napríklad delilo 150 000 eur, po výhre nad Luxemburskom to bolo okolo 30 000. Väčšinou sa suma pohybovala okolo 100 000 eur, pri remíze boli odmeny iba polovičné. Hráči však pre kvalifikáciu na majstrovstvá sveta v Rusku chcú zmenu, požadujú fixné odmeny na každý zápas," uviedol zdroj pre portál pluska.sk

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalsfz.sk, pluska.sk

Diskusia

Podobné články