Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

FOTO Z pol eura spravil viac ako dvetisíc: Famózny tiket mesiaca vykúzlil z Ligy majstrov!

BRATISLAVA - Aj prestížna Liga majstrov nabitá mnohými hviezdami môže priniesť rozprávkovú výhru. Dokonale sa o tom presvedčil anonymný tipér, ktorému sa podaril vskutku grandiózny úlovok!
Zdroj: archív fs
Zdieľajte:

Za tiket mesiaca september pokojne môžeme označiť nasledujúci zásah, ktorý sa tak často nevidí. Utorok 13. septembra sa anonymný tipér rozhodol natipovať si zápasy Ligy majstrov, ktorá štartovala úvodnými stretnutiami skupinovej fázy.

Prečítajte si aj: FOTO K rozprávkovej výhre mu stačili 4 tipy: Z 2 EUR vytrieskal viac ako 17 tisíc!

Na svoj tiket si vybral osem zápasov, avšak okrem tipu na víťazstvo Atlética Madrid v Holandsku proti domácemu PSV Eindhoven, kde bol kurz na triumf hostí "iba" 1.87, by ste tu márne hľadali nízke kurzy.

Prečítajte si aj: Trafil 26 tipov, k takmer deviatim tisíckam mu chýbal jediný gól: Pozrite si FOTO tiketu smoliara mesiaca!

Po strastiplnom prvom dni, kde nášmu výhercovi vyšlo šesť mimoriadne náročných duelov, ho čakali ešte dva stredajšie zápasy a na záver úplný bonbónik s kurzom rovných 5! Aj ten sa však vyvinul v prospech tipéra, ktorý tak mohol sláviť grandióznu výhru. Nuž, zdá sa, že tipovať Ligu majstrov sa oplatí! Zatipujte si atraktívne duely v LIVE stávkachaj vy!

Pozrite si rozprávkový tiket nášho výhercu:

Klikni na obrázok pre zobrazenie tiketu

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, Tipsport

Diskusia

Podobné články