Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Najväčšie prekvapenie EURO 2016 bude chýbať v najnovšej hre FIFA: Teraz vysvitlo, prečo!

LONDÝN - Futbalová reprezentácia Islandu bude v hre FIFA 17 chýbať.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Patrili medzi najpríjemnejšie prekvapenia tohtoročného európskeho šampionátu vo Francúzsku. V najnovšom vydaní obľúbenej počítačovej hry FIFA 17 ich však budete hľadať márne. Hoci spoločnosť EA Sports o štvrťfinalistu ME stála, jednania skrachovali, ako inak, na peniazoch.

Prečítajte si aj: VIDEO Veľká chyba v očakávanej FIFE: Gól môžete dať, kedy sa vám zachce

Za odkúpenie licencie pre islandskú reprezentáciu ponúkala spoločnosť 15-tisíc dolárov, to ale pripadalo funkcionárom z ostrovného štátu málo. "Keď kupujú práva, chceli by ich skoro zadarmo," posťažoval sa pre BBC prezident futbalovej federácie Geir Thorsteinsson.

"Nemám pocit, že by jednania boli fér, vrátane ponúknutej čiastky. Som presvedčený, že mnoho ľudí by chcelo s našim tímom hrať a je to smutné aj pre našich hráčov. Ale kritiku treba smerovať na ES Sports," dodal Thorsteinsson.

Vo FIFA 17 sa napokon objaví 47 národných tímov. Podobne ako Island, chýbajú vo výbere aj naši reprezentanti. Nechýbajú však všetky veľké reprezentácie či Česká republika. Rebríčkovo najnižšie postavená reprezentácia, ktorá sa do hry dostala je India.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, bbc.co.uk

Diskusia

Podobné články