Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Zlatan chce po sezóne opustiť United a zamieriť za slovenským reprezentantom

MANCHESTER - Švédsky futbalista odtajnil svoje ďalšie plány do budúcnosti.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Len v lete prestúpil do Manchestru United, už teraz prezradil svoje plány na ďalšiu dobu. Hoci švédsky kanonier Zlatan Ibrahimovič čoskoro oslávil 35. narodeniny, ukončiť kariéru v drese "červených diablov" sa rozhodne nechystá. Budúci rok sa chce vrátiť do talianskej Serie A.

Prečítajte si aj: Hviezdy United mu splnili posledné želanie: Pár minút po ich odchode zomrel

Na Old Trafford sa mu darí, fanúšikovia si ho však dlho neužijú. Zmluvu má na jeden roku a predĺžiť ju neche. Aspoň podľa vyhlásení jeho agenta Mina Raiolu, ktorý tvrdí, že jeho klient túži po návrate na Apeninský polostrov. Po pôsobeniach v Juventuse, AC a Interi chce zakotviť pod Vezuv. "Zlatan mi volal a vravel: Mino, chcem ukončiť kariéru v Neapole, ich mentalita je mi veľmi blízka," prezradil agent pre rádio CRC.

Presun švédskeho reprezentanta do Neapola môže uľahčiť fakt, že záujem je aj z druhej strany. Majiteľ SSC De Laurentiis sa snažil získať Zlatana už po minulej sezóne. Podľa Raiolu si však Ibrahimovič potriasol rukou s vedením United už predtým. "Manchester sme vybrali už dávno," prezradil.

Pokiaľ by sa prestup v budúcej sezóne podarí zrealizovať, slovenský reprezentant Marek Hamšík sa môže tešiť na zaujímavého spoluhráča.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, thesun.com

Diskusia

Podobné články