Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

FOTO Hviezdy United mu splnili posledné želanie: Pár minút po ich odchode zomrel

MANCHESTER - Pekný, no zároveň veľmi smutný príbeh prišiel z Britských ostrovov.
Zdroj: facebook.com
Zdieľajte:

Celý život fandil Manchestru United, preto sa rodina Paddyho Lawlera rozhodla, že mu splní posledné želanie. "Pýtali sme sa dedka, čo by si prial, ešte skôr ako sa jeho čas naplní. Povedal, že by chcel stretnúť hráčov Manchestru," prezradila jeho vnučka Kayleigh. Práve ona rozšírila na sociálnej sieti prosbu, ktorá sa dostala až k Jessemu Lingardovi a kvarteto futbalistov neváhalo. Akonáhle mali trochu voľného času, zašli na návštevu k starčekovi. Okrem Lingarda prišli aj Marcus Rashford, Ashley Young a Timothy Fosu-Mensah.

Prečítajte si aj: Rusko zasiahla obrovská tragédia: Ďalší futbalista skonal predčasne

Paddy trpel rakovinou prostaty a vedel, že sa jeho koniec blíži. O chystanom prekvapení starček netušil, jeho vnučka držala návštevu hviezd z United v tajnosti do posledných chvíľ. Umierajúci Paddy udržal oči otvorené až do odchodu futbalistov. Prvého zápasu United v Európskej liga sa už nedočká. Svoj životný zážitok si vzal do neba. Zomrel totiž len štyridsaťpäť minút potom, čo sa s ním hviezdy rozlúčili.

"Ďakujem všetkým, ktorí pomohli. Môj dedko bol v siedmom nebi," poďakovala Kayleigh, vďaka ktorej si jej dedko odniesol so sebou do neba životný zážitok.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články