Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO + FOTO Životná sezóna: Procházka ťahá slávny európsky klub, úspech aj v súkromí

SOFIA - Slovenský futbalista Roman Procházka (27) prežíva asi najlepšie obdobie svojej futbalovej kariéry. Vypracoval sa na jednu z najväčších osobností bulharskej ligy, robí kapitána mužstva a manželka mu pred mesiacom porodila syna.
Zdroj: topsport.bg, TASR
Zdieľajte:

V minulej sezóne strelil Roman za Levski Sofia osem gólov a v nastolenom tempe pokračuje aj v aktuálnom ročníku. "Z tejto stránky to bola najúspešnejšia sezóna v mojej kariére. Teraz sa darí tímu aj mne. V lige sme ešte neprehrali, za Sofiu som prednedávnom odohral už stý zápas a dal som dva góly," povedal bývalý hráč Spartaka Trnava pre pluska.sk.

Prečítajte si aj: Slováci v zahraničí: Rusov debutoval v Ekstraklase, gólové hody Slovákov

Ako sa dostal ku kapitánskej páske? "Som až druhý v poradí, ale náš kapitán Minev teraz pre zranenie nehrá, takže páska putovala ku mne."

Fanúšikovia ho pre jeho krstné meno prirovnávajú ku gladiátorovi, čo Procházku pobavilo. "Viem o tom. Mám super vzťah s našimi fanúšikmi. Získal som si ich dôveru aj ako cudzinec."

Stredopoliar však valcuje aj mimo trávnikov, jeho manželka porodila syna Timoteja. "Teraz sú na Slovensku. Keď synátor trocha vyrastie, prídu sem. Už sa nich veľmi teším," povedal Procházka pre pluska.sk. Na otázku, čo by si želal, odpovedal jednoznačne. "Titul s Levski by bol krásny."

Zdieľajte:
Zdroje informácií: topsport.bg, pluska.sk

Diskusia

Podobné články