Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Celá Barcelona jasá: Legendárny Ronaldinho sa vracia domov!

BARCELONA - Veľký sen, o ktorom sníval snáď každý fanúšik FC Barcelona, sa už onedlho stane realitou. Legendárny brazílsky loptový kúzelník Ronaldinho (36), ktorý v katalánskej metropole pôsobil v rokoch 2003-2008 a stal sa prakticky modlou tohto giganta, sa opäť vracia do svojho európskeho "domova"!
Zdroj: fcbarcelona.com
Zdieľajte:

Je to už neuveriteľných osem rokov, čo sa s Barcelonou emotívne rozlúčila jedna z najväčších legiend nielen brazílskeho, ale aj svetového futbalu. Teraz večne usmiaty Ronaldinho fanúšikov katalánskeho giganta poteší svojim návratom. Na Nou Campe však už nebude pôsobiť ako hráč, ale ako ambasádor FC Barcelona.

Brazílsky loptový virtuóz, ktorý dal futbalu prakticky nový rozmer, sa totiž stane hlavnou tvárou novej pobočky FC Barcelony v New Yorku. Táto pobočka nebude fungovať len pre vznik nových obchodných kontaktov. Bude aj sídlom skautov, ktorí budú objavovať nové talenty napriek celými Spojenými štátmi.

Prečítajte si tiež: Úprimná spoveď playboya Ronaldinha: Sex si užíval pred každým zápasom, o panictvo prišiel neuveriteľne skoro!

"Je to skvelé opäť pracovať s Barcelonou. V mojom srdci má osobitné miesto. Strávil som tu najkrajšie chvíle svojej kariéry, takže som rád, že sa môžem vrátiť," vyjadril sa Ronaldinho, ktorý od roku 2015 pôsobil v brazílskom Fluminense.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články