Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

FOTO Obrovská blamáž: Barcelona odhalila novú posilu skôr, než prestup oficiálne potvrdili!

BARCELONA - Redaktor oficiálnej stránky katalánskeho giganta FC Barcelona sa poriadne sekol! Chudák omylom zverejnil foto novej posily Blaugranas skôr, než bol prestup klubmi oficiálne potvrdený.
Zdroj: fcbarcelona.com
Zdieľajte:

Španielsky klub FC Barcelona získal z konkurenčnej Valencie futbalového útočníka Paca Alcácera. Čerstvo 23-ročný španielsky reprezentant sa zaradil k hviezdam ofenzívy Lionelovi Messimu, Luisovi Suárezovi a Neymarovi, Katalánci zaňho podľa agentúry AP zaplatili 30 miliónov eur.

V tom čase ešte 22-ročný útočník mal v pondelok podstúpiť lekársku prehliadku, čo sa nakoniec aj potvrdilo. Barca to omylom potvrdila na svojom webe, keď na istý čas bola na hlavnej stránke k videniu fotka mladého talentu v tréningovom centre už vo farbách katalánskeho giganta, čo v tom okamihu malo byť ešte utajené. Táto chybička celý prestupový proces výrazne urýchlila, pretože načo napínať niečím, o čom sa už dávno vie.

Opačným smerom na hosťovanie zamieril Munir El Haddadi, Valencia bude mať na konci sezóny možnosť trvalého prestupu za dvanásť miliónov eur.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR, futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články