Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Stoch poskytol svoj pohľad na spor s Kozákom, pridal sa aj Škrtel

ISTANBUL - Slovenský futbalový stredopoliar Miroslav Stoch, ktorý pomohol jeho Fenerbahce Istanbul troma gólmi v play off Európskej ligy UEFA 2016/2017 k postupu do skupiny, sa už teší na atraktívne zápasy proti Manchestru United.
Zdroj: instagram.com/fenerbahce
Zdieľajte:

V rozhovore na jeho oficiálnom webe sa 26-ročný krídelník tiež vyjadril k slovám reprezentačného trénera SR Jána Kozáka, ktorý ho nenominoval na prvý kvalifikačný duel MS 2018 proti Anglicku a vylúčil s ním ďalšiu spoluprácu v najcennejšom drese.

Prečítajte si tiež: FOTO Stoch sa definitívne odpísal: Z Kozáka si robil žarty na instagrame

Stoch sa výrazne podieľal na postupe "Feneru" cez švajčiarsky Grasshoppers Zürich, keď v prvom domácom zápase streli dva góly a v odvete vo Švajčiarsku jeden.

"Ďakujem trénerovi za príležitosť, po dlhšej dobe som odohral za Fenerbahce celý zápas. Hralo sa mi naozaj dobre. Myslím si, že aj celkové skóre naznačuje, že náš postup bol úplne zaslúžený. Teraz sa už sústredíme na prvý ligový zápas pred vlastnými fanúšikmi, ktorým sa chceme revanšovať za nešťastnú prehru z prvého kola," citoval účastníka MS 2010 v JAR a EURO 2016 vo Francúzsku po súboji v Zürichu jeho web.

Tréner Slovenska Kozák po zverejnení nominácie na Anglicko uviedol: "Stochovi som poskytol veľmi veľa priestoru, boli s ním ťažkosti, ale pomohol nám a uznávam ho ako futbalistu. Po ME 2016 však prišla jedna situácia, pre ktorú si s ním neviem predstaviť pokračovanie spolupráce."

Stoch na to reagoval: "Kto ma pozná, vie, že reprezentovať Slovensko pre mňa vždy bolo a bude veľkou cťou. Tréner si so mnou nevie predstaviť ďalšiu spoluprácu a to isté platí aj z mojej strany. Rozhodne si nemyslím, že som pod jeho vedením dostal veľmi veľa priestoru. Momentálne sa plne sústredím na svoje výkony v klube a všetkým fanúšikom, ktorí ma podporujú, sa chcem poďakovať."

Jeho kolega z klubu Martin Škrtel povedal pre portál Sport24.sk: "Tréner Kozák Miňa nenominoval na Anglicko a tým to považujem za vyriešené. Živiť túto kauzu aj naďalej podľa mňa nemá zmysel, je hlúpe rozoberať Miňove prehrešky z minulosti, o ktorých sa toho popísalo dosť. Mali by sme sa sústrediť na kvalifikáciu a hlavne na Anglicko."

Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR, Sport24.sk

Diskusia

Podobné články