Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Lásik opúšťa bratislavský Slovan, do A-mužstva sa posunul talentovaný mladík

BRATISLAVA - ŠK Slovan Bratislava v piatok potvrdil medializované informácie o prestupe Richarda Lásika do talianskeho klubu US Avellino.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Ako informoval účastník futbalovej Fortuna ligy na svojom oficiálnom webe, Lásikov prestup sa v týchto dňoch dotiahol aj po formálnej stránke.

Dvadsaťštyriročný stredopoliar tak bude vo svojej kariére pokračovať v Avelline, ktoré momentálne pôsobí v Serii B. "Richard chcel odísť späť do Talianska, kde už v minulosti pôsobil. Snažili sme sa ho udržať, no hlavou bol už v Taliansku. Nechceli sme ho tu nasilu držať, a preto sme mu umožnili prestup do Avellina, ktoré hrá v druhej najvyššej talianskej súťaži. Na jeho pozíciu momentálne nehľadáme náhradu. Do A-mužstva však z juniorky posúvame mladého záložníka Mareka Riga, ktorý nás pozitívne upútal svojimi výkonmi. Naďalej sledujeme viacerých hráčov z juniorky i staršieho dorastu s perspektívou doplnenia prvého tímu," povedal pre skslovan.com viceprezident klubu Ivan Kmotrík ml.

Lásik prišiel do Slovana z talianskej Brescie pred sezónou 2014/15. Väčšiu časť ročníka 2015/16 strávil na hosťovaní v Ostrave, odkiaľ sa vrátil pred začiatkom aktuálnej sezóny. V belasom drese odohral celkom 45 zápasov a pripísal si jeden presný zásah.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články