Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Ďalšia šokujúca futbalová tragédia: Iba 19-ročného mladíka ubodali na smrť pred vlastným otcom!

KATOVICE - Ďalšia obrovská tragédia končiaca smrťou a opäť o život prišiel mladý futbalista. Iba 19-ročný poľský mladík Dominik Koszowski sa stal obeťou brutálneho činu, keď zomieral pred očami vlastného otca!
Zdroj: dailymail.co.uk
Zdieľajte:

Osudným miestom sa preňho stala vlaková stanica v Katoviciach, kde ho pri spiatočnej ceste s otcom napadla skupina pravdepodobne chuligánov konkurenčného poľského klubu, ich identita však zatiaľ nie je známa. Mladík po prevoze do nemocnice podľahol bodným zraneniam do hrude. Jeho otec, ktorý sa na ohavné divadlo musel pozerať, vyviazol len s menšími zraneniami. Traja muži vo veku od 19 do 20 rokov už boli zatknutí, zatiaľ čo polícia pokračuje v ďalšom vyšetrovaní.

„Na vlakovej stanici došlo k slovnej potýčke. Následne sa strhla bitka niekoľkých ľudí. Počas nej niekto vytiahol nôž, napadol Dominika a dvakrát ho smrteľne bodol," uviedol pre dziennikzachodni.pl hovorca polície Alexander Nowara, ktorý si myslí, že vraždu majú na svedomí hooligans konkurenčného klubu.

Prečítajte si aj: Obrovská tragédia: Slovenský talent zomrel v Česku priamo na ihrisku!.

Mladík do tímu GKS prišiel už ako deväťročný a odvtedy pôsobil len v tomto poľskom klube. V júni tohto roku kvôli úrazu opustil mužstvo. "Na ihrisku bol statočný, silný a odhodlaný. Každý deň bol usmiaty, veselý a mal pozitívny prístup k životu. Jeho rodine a všetkým kamarátom so smútkom vyjadrujeme úprimnú sústrasť,“ povedal viceprezident futbalovej akadémie "Young GieKSa" Marek Oględziński.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, dailymail.co.uk, 101greatgoals.com

Diskusia

Podobné články