Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Wengerovo vysvetlenie ho poriadne rozzúrilo: Podal výpoveď a koučovi Arsenalu riadne naložil!

LONDÝN - V posledných dňoch má anglický futbal nový hit. Nie je ním žiadny famózny gól ani hororový zákrok a ani nič podobné. Sociálne siete a médiá uchvátila výpoveď jedného zo zamestnancov londýnskeho Arsenalu.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Ten napísal otvorený list, v ktorom podal výpoveď a poriadne naložil kormidelníkovi Arsenalu. A táto jeho písomnosť sa na sociálnych sieťach stala naozaj "žhavým" artiklom.  

Zamestnanec svoj pracovný pomer ukončil kvôli kormidelníkovi Arsenalu. Wenger totiž obhajoval mizerné letné investície londýnskeho klubu do posilnenia kádra tým, že výplaty pre 600 zamestnancov jednoducho väčšie výdaje na kúpu nových hráčov neumožňujú.

Toto jeho vysvetlenie poriadne rozzúrilo jedného z klubových zamestnancov Arsenalu až tak, že okamžite sadol za stôl a svojmu nadriadenému napísal výpovedný list, v ktorom Wengera rozhodne nešetril. "Je nechutné vysvetľovať neschopnosť zaobstarať posily výplatami pre zamestnancov," napísal a následne aj konkrétne počítal: "Zarábam 7.20 na hodinu, za týždeň 270 libier, za rok je to 14 040 libier. Theo Walcott zarobí za týždeň desaťkrát toľko ako ja za celý rok. Už nechcem ďalej byť bremenom pre klub. Nech pán Wenger za moje peniaze niekoho kúpi," napísal. V závere svojho listu si neodpustil vtipnú poznámku: "Dúfam, že mi dáte dobré referencie do môjho budúceho zamestnania."

Jeho otvorený list sa na Twitteri aj facebooku stal absolútnym hitom, keď ho zdieľali tisíce fanúšikov, viac než tie najlepšie góly víkendového kola.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, telegraph.co.uk

Diskusia

Podobné články