Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Kucka pobláznil fanúšikov AC, po zápase s Turínom ho nazvali buldozérom

MILÁNO - Fanúšikovia AC Milána sú nadšení z výkonu Juraja Kucku v úvodnom ligovom zápase novej sezóny.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Futbalisti AC Miláno zvíťazili v nedeľu v ich úvodnom zápase nového ročníka talianskej Serie A doma nad FC Turín 3:2. Hetrikom sa blysol 29-ročný kolumbijský útočník Carlos Bacca. V mužstve trénera Vincenza Montellu odohral celý zápas aj slovenský reprezentačný stredopoliar Juraj Kucka, ktorý mal na triumfe nemalú zásluhu.

Fanúšikovia milánskeho klubu boli z výkonu slovenského reprezentanta doslova nadšení a po zápase ho nazývali tankom či buldozérom. Slovami chváli nešetrili aj viacerí športoví odborníci v Taliansku. "AC Milánu sa podarilo poraziť Turín 3:2. Carlos Bacca strelil hetrik, no bola to hlavne zásluha Juraja Kucku, ktorý bol všade. Jeho prítomnosť bola cítiť vo všetkých oblastiach hry," napísal portál italianfootballdaily.com.

"Dramatický koniec zápasu, Donnarumma chytil penaltu a AC Miláno má 3 body. Bacca, Niang a Kucka boli perfektní," napísal reportér televízie BeIN sports Matteo Bonetti.

Domáci ale mohli hrubo pykať za zbabraný záver. Najprv inkasovali v nadstavenom čase na 3:2 a potom v šestnástke fauloval Gabriel Paletta, videl červenú kartu a hostia kopali penaltu. Keďže tú Andreovi Belottimu zneškodnil skvelým zákrokom brankár Gianluigi Donnarumma, domáci mohli osláviť všetky tri body.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, twitter.com

Diskusia

Podobné články