Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

FOTO V Slovane vládne chaos, kto ho vlastne riadi?

BRATISLAVA - V bratislavkom Slovane vládne chaos. Fanúšikovia ani nevedia, kto ho vlastne riadi..
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Pred pár dňami prišla pre všetkých fanúšikov Slovana radostná správa. Konečne sa pohli ľady a na Tehelnom poli sa začne výstavba nového štadióna. Hneď nato klub prišiel s novinkou o angažovaní srbského trénera Ivana Vukomanoviča.

Srb do Bratislavy prichádza s minimálnymi trénerskými skúsenosťami a mal by pozdvihnúť hru Slovana tam, kam patrí. Belasí tak napokon neangažujú Martina Ševelu z Trenčína ako sa už dlhšie povrávalo, čo niektorých fanúšikov sklamalo.

Fanúšikovia Slovana sa ale pýtajú, či ho Slovan naozaj chcel. Hovorilo sa o rokovaniach s majiteľom AS Trenčín, no vraj sa kluby nedohodli. Podľa informácií fanklubu bratislavského Slovana ale niekto v klube Martina Ševelu nechcel.

"Béla" je podľa našich informácii bývalý funkcionár klubu, Vojtech Miklós, ktorého dcéra, Judit Miklósová, pôsobí v klube i naďalej po jeho odvolaní. Miklós má vraj aj po odchode zo štruktúr klubu vplyv na jeho fungovanie.

Naskytuje sa tak otázka, kto vlastne riadi bratislavský Slovan a kto má vplyv na výber zostavy. Očividne v Bratislave vládne poriadny chaos a pomôcť tomu môžu len veľké personálne zmeny. Belasých cez víkend čaká odveký šláger s trnavským Spartakom.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: ultrasslovan.sk, futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články