Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Chcel ho Inter Miláno či Juventus: Slovenský útočník podpísal novú zmluvu

VERONA - Talentovaný slovenský futbalista Ľubomír Tupta podpísal s účastníkom druhej najvyššej talianskej súťaže Hellas Verona novú štvorročnú zmluvu.
Zdroj: gianlucadimarzio.com
Zdieľajte:

Ako informovala internetová stránka jeho zastupiteľskej spoločnosti CSM Agency, 18-ročný útočník sa chce v sezóne 2016/2017 definitívne presunúť z mládežníckeho tímu Hellasu do "áčka".

Tupta prišiel do Verony vlani v auguste z iného talianskeho klubu Catania Calcio. Slovenský mládežnícky reprezentant už v minulej sezóne trénoval s A-tímom Hellasu, dokonca sa párkrát objavil aj na súpiske v súťažných zápasoch.

Prečítajte si tiež: VIDEO Iba 17-ročný Slovák v Taliansku s víťazným debutom: Splnil sa mi sen!

"Sme radi, že sme sa dohodli na štvorročnej zmluve. Ľubo bude členom áčka, ktoré v nedeľu absolvuje duel Talianskeho pohára proti Crotone," uviedol pre web csm-agency.sk hráčsky agent Juraj Vengloš.

Tupta by sa rád naplno udomácnil v prvom tíme Hellasu. "Teším sa, že sme podpísali novú zmluvu. Verona je dobrým klubom so slušnými podmienkami. Takže už len makať a makať... Mojou prioritou je stať sa súčasťou áčka. Urobím pre to všetko," povedal odchovanec prešovského futbalu.

Renomovaný taliansky športový žurnalista Gianluca Di Marzio taktiež poskytol informácie o záujme Interu Miláno či Juventusu Turín o služby mladého útočníka.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR, gianlucadimarzio.com

Diskusia

Podobné články