Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

V Trenčíne bol hviezdou, v Česku zmizol z očí a teraz ho čaká druhá skúška na severe

BRATISLAVA - Slovenský futbalový útočník Tomáš Malec sa po prestávke vracia späť do Nórska, kde bude jeho novým pôsobiskom Lilleström.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Bývalý kráľ strelcov slovenskej Fortuna ligy pôsobil v minulosti v najslávnejšom nórskom klube Rosenborg Trondheim a naposledy hosťoval v českom Olomouci.

"Vnímam to veľmi pozitívne. Som rád, že som tu, a že som sa opäť vrátil do Nórska. Verím, že tímu pomôžem hlavne gólmi. Mužstvo som videl hrať už minulý týždeň a hralo veľmi dobre. Bol to kombinačný futbal s množstvom šancí a to by mi mohlo vyhovovať. Pamätám si ich aj z môjho pôsobenia v Rosenborgu. Majú dobrý tím a v tabuľke patria rozhodne vyššie. Teším sa už na nedeľu a verím, že dostanem šancu," povedal Malec tesne po prestupe.

"Tomáš nórske prostredie dôkladne pozná, keďže v minulosti pôsobil v Rosenborgu Trondheim. Má to tam rád a je zvyknutý na dané podnebie. Urobil si v Nórsku dobré meno a na tomto trhu bol žiadaný. Má predpoklady sa tam presadiť svojím štýlom hry a samozrejme sa od neho očakáva, že potvrdí svoje strelecké kvality. Do mužstva sedí aj typologicky a presne zapadá do spôsobu hry, ktorý Lilleström preferuje. Sme presvedčení o tom, že sa tam Tomášovi bude dariť. U neho totiž platí, že keď pravidelne hrá, dáva aj góly," uviedol na margo prestupu Roman Vojtek zo spoločnosti Stars and Friends, ktorá tento prestup sprostredkovala.

Zdieľajte:
Pridal: Matej Kubove
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články