Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Dúbravka si zahrá EL za český Slovan: Takého brankára by sme u nás nezohnali

LIBEREC - Slovenský futbalový brankár Martin Dúbravka prestúpil z dánskeho Esbjergu do Slovana Liberec, za ktorý môže nastúpiť už vo štvrtkovom 1. zápase 3. predkola Európskej ligy na pôde Admiry Wacker Mödling.
Zdroj: fcslovanliberec.cz
Zdieľajte:

"V kontakte sme boli zhruba mesiac. Mali sme dvoch brankárov a chceli sme tretieho, ale bolo to celé komplikované. Martin bol viazaný v Esbjergu a i keď mal v zmluve určitú klauzulu, v jednu chvíľu to úplne padlo a my sme sa pozerali inam. Rozhodujúce slovo mal nakoniec Martin. Dal nám prednosť i pred niektorými lukratívnejšími ponukami. V pondelok sme sa dohodli a ladili administratívne veci," povedal tréner Jindřich Trpišovský pre oficiálnu stránku klubu.

Dúbravka by mal zvýšiť konkurenciu v mužstve. "Má už kadečo za sebou. Osobne som ho videl pred niekoľkými rokmi, keď so Žilinou vyradil Spartu z Ligy majstrov a mal na tom leví podiel. To som ho zaregistroval prvýkrát. Som rád, že sa rozhodol pre nás a získali sme v ňom gólmana, ktorý na českom trhu nebol doteraz k dispozícii," dodal tréner.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články