Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Škrtel aj napriek chybe pri prvom góle spokojný: Nie zlé na prvý zápas

ISTANBUL - Kapitán slovenske reprezentácie Martin Škrtel bol spokojný s vydarenou súťažnou premiérou v drese svojho nového zamestnávateľa Fenerbahce Istanbul. Turecký klub v stredu zdolal v prvom zápase 3. predkola Ligy majstrov na vlastnom ihrisku francúzske AS Monaco 2:1.
Zdroj: facebook.com/Fenerbahce
Zdieľajte:

"Sme len na začiatku cesty, no dosiahli sme dôležité víťazstvo. Očakávam, že v druhom zápase dokončíme tento džob a postúpime ďalej," povedal pre oficiálnu stránku klubu.

Tridsaťjedenročný stopér absolvoval v stredajšom zápase kompletnú minutáž a prispel jeho tímu k triumfu 2:1 nad AS Monaco. Hrdinom duelu na štadióne Sükrüa Saracoglua bol dvojgólový nigérijský útočník Emmanuel Emenike. Škrtela nerozhodil ani smolný odraz pred gólom Falcaa.


Škrtelov krajan a spoluhráč Miroslav Stoch zasiahol do hry v nadstavenom čase, keď vystriedal Gregoryho van der Wiela.

"Začali sme dobre a strelili sme gól. Súper síce vyrovnal, no my sme strelili druhý gól a vyhrali sme. Na prvý zápas to nebolo zlé, no vieme hrať ešte lepšie," pokračoval Škrtel.

Po skončení EURO 2016 prišiel do Fenerbahce z FC Liverpool, v ktorom strávil 8,5 roka. Po zasadnutí Jürgena Kloppa na trénerskú stoličku "The Reds" však stratil miesto v základnej zostave a rozhodol sa pre odchod.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články