Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Zaskočia Trenčín a Trnava v pohárovej Európe favorizovaných súperov?

BRATISLAVA - V 3. predkolách európskych súťaží bude mať Slovensko dvojité zastúpenie. V Lige majstrov háji slovenské farby Trenčín a v Európskej lige Trnava. Na ceste za ďalším postupom čakajú na oba celky poriadne atraktívni súperi.
Zdroj: koláž futbalovysvet
Zdieľajte:

Trenčania si zmerajú sily s poľským gigantom – Legiou Varšava, pričom už prvý duel odohrajú na svojom dočasne domácom štadióne v Žiline. Ten v predošlom dvojzápase Ligy majstrov zažil skutočnú drámu, keď futbalisti AS podľahli slovinskému súperovi 2:3 a po výhre 4:3 v prvom zápase na pôde Ľubľany sa tak až do posledných sekúnd domáci strachovali o postup.

A ako tento zápas vidí najväčšia tipérska komunita? Poriadne vyrovnane! Viac ako 40% jej členov tipuje, že tento súboj skončí nerozhodným výsledkom.

Stratég Prema1992 sa ale zameral na iný tip a myslí si, že v tomto dueli sa gólovo presadia oba tímy pri kurze 1,80. Idete do toho s ním aj vy?

Tipér juris33 si zobral na paškál zápas Austria – Trnava, v ktorom Spartakovcom príliš neverí a dáva čistú jednotku s kurzom 1,55. Dokážu Bíli Andeli zaskočiť doma výborne hrajúceho súpera? V dvojzápase s arménskym Širakom Spartak po bezgólovej remíze na pôde súpera potvrdil rolu favorita a zvíťazil 2:0, čím dokázal svoju kvalitu.

Inšpirujte sa tiketmi komunity tipérov v Tiket aréne, či analýzami týchto skúsených stratégov, ktoré vám môžu pomôcť získať parádnu výhru! Nemáte ešte účet v Tipsporte?

Neprichádzajte o tieto skvelé výhody, zaregistrujte sa TU, vytvorte si svoj účet a získajte vstupný bonus až 2 000 Eur!

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, Tipsport

Diskusia

Podobné články