Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Breznaník bol s výkonom našich vo Francúzsku spokojný: Nie je sa za čo hanbiť

PODBREZOVÁ - Momentálne je zranený a dáva sa do poriadku.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Bývalý slovenský reprezentačný obranca alebo záložník Michal Breznaník sa od novej sezóny vracia späť na slovenské trávniky, pretože bude nastupovať za tím, odkiaľ sa dostal do seniorského futbalu a síce za FO ŽP Šport Podbrezová.

V rozhovore však hovoril aj o nedávnom skončenom európskom šampionáte vo Francúzsku, kde slovenskí hráči skončili v osemfinále: "Chlapci odviedli veľmi dobrú robotu a nemajú sa za čo hanbiť," myslí si rodák z Revúcej, ktorý debutoval v národnom tíme 29. februára 2012 proti Turecku.

"Postúpili sme z neľahkej skupiny. Nespravil sa nejaký veľký úspech, ale nebola to ani hanba. Môžeme byť spokojní," zhodnotil počínanie si futbalistov spod Tatier bývalý hráč Slovanu Bratislabva, Sparty Praha, Amkaru Perm či Slovanu Liberec.

Po poslednom zápase veľmi spokojný nebol, ale to na jeho celkovom dojme zo šampionátu neubralo: "Zápasy boli dobré, akurát bolo prekvapením, že vyhrali Portugalci. Ja osobne som fandil Francúzom, ale vyhral lepší," športovo uznal skúsený 31-ročný hráč na záver.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články