Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Raper Kali fandí Juventusu a obdivuje rebelov, k futbalu ho priviedol Del Piero

BRATISLAVA – Šport a predovšetkým futbal je celosvetovým fenoménom a preto neobchádza ani hudobné kruhy. Náš portál sa porozprával s jedným z najlepších slovenských raperov a fanúšikom Juventusu Turín – Kalim.
Zdroj:
Zdieľajte:

"Doviedol ma k nemu Alessandro Del Piero," bez premýšľania hovorí rodák z Petržalky na otázku, prečo fandí práve tomuto klubu a pokračuje: "Trvá to už od malička. Nejakým spôsobom mi ten klub prirástol k srdcu."

Naživo však zápas svojich miláčikov ešte nevidel: "Naživo na štadióne som nikdy nebol. Čas a okolnosti mi to zatiaľ neumožňujú."

Aj keď je Del Piero jeho "srdcovka", ako sám tvrdí, obdivuje aj iných skvelých futbalistov: "Za tú dobu, ktorú futbal sledujem, ich bolo a je viac. Vyzdvihnem mená ako Del Piero, Ibrahimovič, Gascoigne a samozrejme Maradona," povedal a zároveň vie aj dôvod, prečo si vybral práve týchto: "Kvôli štýlu hry a hlavne tým, že boli iní, ako ostatní. Možno aj tým rebelstvom, až na Del Piera."

Juventus v posledných rokoch ovládol Apeninský polostrov, lenže v pohárovej Európe svoju silu až do zisku vysneného titulu z Ligy majstrov pretaviť nevie: "Aj keď mám Juventus veľmi rád, myslím, že kvalitou individualít ešte trochu zaostáva za napríklad Barcelonou alebo Bayernom Mníchov," hovorí Kali a jedným dychom dodáva: "To sa však o rok môže samozrejme zmeniť."

Či to ale tak naozaj bude si samotný raper odhadnúť netrúfa: "Je ťažké teraz povedať či Juventus vyhrá. Ja dúfam, že áno," verí 33-ročný Petržalčan, avšak pokračuje: "Každé mužstvo v Lige majstrov je extrémne kvalitné a často rozhoduje momentálna forma, alebo psychické rozpoloženie mužstva v tom danom zápase."

"Uvidíme aj, aké budú posily a naopak, kto všetko pôjde preč, ale verím, že by to vyhrať mohli," dodal v rozhovore pre futbalovysvet.sk raper Kali.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články