Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Najkrajšia stránka Eura: Neskutoční írski a severoírski fanúšikovia

PARÍŽ - Na európskom šampionáte sme zaznamenali mnohé nepekné správy o bitkách, výtržnostiach či iných neplechách fanúšikov, ale nie všetci sú takí. Zo všetkých však asi najviac vytŕčajú tí z Írska a Severného Írska.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Oba tábory sa počas celého turnaja nezaplietli do žiadnej potyčky a na každom zápase vytvorili neskutočnú atmosféru.

"Will Griggs on fire, your defence is terrified..."

Možno najlepší futbalový pokrik, aký kedy vznikol majú síce na svedomí fanúšikovia Wiganu Athletic, v drese ktorého strelil Will Grigg 25 gólov počas uplynulej sezóny, ale preslávili ho až fanúšikovia v národných dresoch Severného Írska počas Eura. Najlepšie na tom je, že rodák z Anglicka na šampionáte neodohral ani minútu.

Uspávanka v metre

Írski fanúšikovia sa najviac zaskveli, keď v parížskom metre spievali uspávanku malému dieťatku. Toto video sa vám proste nemôže nepáčiť:

Zabavíme sa aj bez dôvodu

Ak ste boli vo Francúzsku a mali ste šťastie, mohli ste vidieť fanúšikov z ostrovnej krajiny ako spravia zábavu z úplne ničoho. Toto video zachytilo, ako sa Íri zabávali na nič netušiacom obyvateľovi Parížu:

Ak rozumiete anglicky, pobavíte sa na bývalom DJ-ovi a teraz pilotovi, ktorý letel s írskymi fanúšikmi na palube z Dublinu do Paríža na zápas osemfinále proti Francúzsku.

Eufória po víťaznom góle

Toto sa dialo v Dubline po góle Robbieho Brady, ktorý zaistil víťazstvo 1:0 proti Taliansku. Just amazing!

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futb

Diskusia

Podobné články