Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Kucku čakajú zmeny: Miláno má nového trénera a čoskoro aj majiteľa

MILÁNO - Tréner Vincenzo Montella opustil Sampdoriu Janov a od novej sezóne povedie konkurenta z najvyššej talianskej futbalovej súťaže AC Miláno. Ako informovala agentúra dpa, 42-ročný kouč by mal s "rossoneri" podpísať dvojročný kontrakt.
Zdroj: sportsmole.co.uk
Zdieľajte:

Bývalý taliansky reprezentačný útočník nahradí v milánskom veľkoklube Cristiana Brocchiho, ktorý rezignoval na svoju funkciu v pondelok. Niekdajší kouč mládežníckeho tímu AC Brocchi prebral mužstvo na konci minulej sezóny od Sinišu Mihajloviča a viedol ho v záverečných šiestich zápasoch.

Ani jemu sa už však nepodarilo vylepšiť umiestnenie tímu, ktorý skončil v tabuľke Serie A až na siedmej priečke a bude tak chýbať v pohárovej Európe.

Vedenie AC neinformovalo o detailoch Montellovej zmluvy, podľa talianskych médií by mal nový lodivod dostať za sezónu dva milióny eur. Ďalší milión Milánčania zaplatia Sampdorii za predčasné uvoľnenie trénera spod kontraktu.

"Rossoneri" po 30-ročnom vládnutí Silvia Berlusconiho zrejme čoskoro zmenia majiteľa. Mediálny magnát a politik, ktorý sa zotavuje po operácii srdca, by mal predať 80 percent akcií skupine čínskych investorov vedenej Robinom Li, prezidentom internetovej spoločnosti Baidu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články