Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO+FOTO EURO16 - Deň 16: Ostrovné derby, superúčes a supergól

PARÍŽ - Po dvoch voľných dňoch dnes prišlo na rad osemfinále EURA 2016. Prvé tri zápasy máme za sebou!
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Supergól Shaqiriho

Zrejme najkrajším gólom celého šampionátu sa dnes blysol švajčiarsky stredopoliar Xherdan Shaqiri. Ten v závere zápasu parádnymi nožničkami vyrovnával na 1:1. Švajčiarsko ale napokon podľahlo Poliakom v penaltovom rozstrele a na šampionáte skončilo.

Ostrovné derby

V ďalšom zápase sa proti sebe postavili ostrovní susedia. Wales vyzval Severné Írsko a pre obe krajiny to bol historický zápas. Veľkú radosť mali po zápase najmä hráči a fanúšikovia Walesu, ktorí sa po vlastnom góle Severných Írov kvalifikovali do štvrťfinále EURA a naďalej snivajú svoj veľký sen! Severní Íri si vlastný gól strelili naposledy v októbri 2011. Zaujímavosťou je, že aj vtedy bol tým nešťastníkom McAuley.

Superúčes

Niektorí hráči vedia vyniknúť i svojim účesom. Dnes nám chorvátsky ofenzívny hráč Ivan Perišič ukázal, ktorej krajine patrí jeho srdce. Jeho hlavu počas zápasu s Portugalskom zdobili tradičné chorvátske farby.

Stovka pre Naniho

Nani sa dnes stal historicky štvrtým Portugalčanom so stovkou reprezentačných štartov na konte. Pred ním to dokázali iba Figo, Fernando Couto a Cristiano Ronaldo.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články