Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Žiadne Turecko! Škrtel po EURE na 99% podpíše zmluvu s talianskym gigantom

VICHY - Klubová kariéra kapitána slovenskej futbalovej reprezentácie Martina Škrtela bude údajne pokračovať v Taliansku. Portál Yahoo Sports napísal, že 31-ročný stopér po po EURO 2016 prestúpi z FC Liverpool do AS Rím. V metropole Apeninského polostrova je pre neho pripravená trojročná zmluva.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Portál sa odvoláva na informáciu od popredného talianskeho novinára Emanuele Giulianelliniho, ktorý spolupracuje s magazínmi FIFA Weekly, FourFourTwo i s denníkom La Gazzetta dello Sport. Ten o plánovanom prestupe referoval v sobotu na sociálnej sieti Twitter.


Škrtel mal v uplynulej sezóne zdravotné problémy a preto stratil dôveru nového trénera LFC Jürgena Kloppa. Po trojici Dejan Lovren, Mamadou Sakho, Kolo Touré bol štvrtým v poradí pri výbere stredných obrancov. Navyše, Klopp si už vyhliadol posilu na post stopéra. V lete na Anfield príde Joel Matip zo Schalke 04 Gelsenkirchen.

Podarí sa nám v zápase so silným Anglickom naplniť postupový sen? Tipnite si v našej súťaži a vyhrajte niektorú zo super cien! BONUS NAVYŠE: 6 až 16 EUR pre všetkých NOVÝCH klientov Tipsportu!

Škrtelov odchod z Liverpoolu, kde pôsobí od roku 2008 a má ešte zmluvu na dve sezóny, naznačil už v máji jeho agent Karol Csontó. Už mesiac sa hovorí o záujme istanbulských klubov Besiktasu a Fenerbahce, ktorí boli ochotní zaplatiť požiadavku LFC na sedem miliónov libier (cca 9 miliónov eur). Teraz je najväčším favoritom na podpis jeho služieb rímske AS.

Prečítajte si aj: Real? Chelsea? Manchester United? Hamšík vie, kde bude hrať

Škrtel je momentálne na EURO 2016 vo Francúzsku, slovenskú reprezentáciu čaká v pondelok kľúčový súboj v snahe o postup zo základnej B-skupiny proti Anglicku.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články